Informatie


Geen spiegelkarper is hetzelfde, dat maakt het herkennen van elke (individuele) vis mogelijk. Dat maakt deze vis zo ontzettend bijzonder. Deze karpers worden binnen ons bedrijf gekweekt. Hierdoor kunnen wij u een karper aanbieden waar wij helemaal achterstaan. 

Wij bieden meerdere soorten spiegel- en schubkarpers


De (volschub)spiegelkarper kenmerkt zich door zijn unieke schub structuur. Geen spiegelkarper is hetzelfde, dat maakt het herkennen van elke (individuele) vis mogelijk. Dat maakt deze vis zo ontzettend bijzonder. Deze karpers worden binnen ons bedrijf gekweekt. Hierdoor kunnen wij u een Karper aanbieden waar wij helemaal achter staan. 

De special-karper bevat een combinatie van spiegelkarper, volschubspiegelkarper, rijenkarper. Deze soort karpers kenmerken zich door het sterk variërend schubben patroon. Elke vis is uniek en individueel te onderscheiden. 

De spiegelkarper mix bevat een combinatie van spiegelkarper, volschubspiegelkarper, rijenkarper, en lederkarper. Deze spiegelkarper mix is anders dan de special-karper door de toevoeging van de lederkarper. De lederkarper kenmerkt zich door hun rij kleine schubben aan de bovenkant van de karper. 

De rijenkarper kenmerkt zich door een rij schubben in het midden van de karper. Deze karper is genetisch gelijk aan deze spiegel, volschub en rijenkarper en komt uit de kweek van de specialkarper. Deze vissen zijn dus genetisch gelijkwaardig aan de special-karper.

De lederkarper kenmerkt zich door hun rij kleine schubben aan de bovenkant van de karper. Deze karper is genetisch gelijk aan deze spiegel, volschub en rijenkarper en komt uit de kweek van de special-karper. Deze vissen zijn dus genetisch gelijkwaardig aan de special-karper.

De schubkarper kenmerkt zich door zijn 'normale' schubben structuur in tegenstelling tot de leder- en spiegelkarper.

Transport


Special-carp regelt het transport van uw bestelling naar de door u geselecteerde locatie. Dit transport is speciaal ontwikkelt en afgestemd op het vervoeren van poot- en uitzetvissen.